RIKKE KROER HØBERG
Vice President, Global HR & Group Services
Nissens

“Nissens har igennem en længere årrække benyttet SORTH & CO til at besætte en række forretningskritiske stillinger på tværs af vores forretningsområder og organisatoriske niveauer. Vi oplever en god forretningsforståelse og evne til hurtigt at sætte sig ind i vores krav og forventninger. Samtidig er der en forståelse for, at behov og rammer kan ændre sig, og SORTH & CO evner at tilpasse sig nye situationer, hvilket er væsentligt for os, da fleksibilitet og hastighed er afgørende for os i vores rekrutteringsprocesser. SORTH & CO har over tid bevist, at de kan løse opgaver på mange niveauer, og vi oplever, at SORTH & CO har viljen til at gøre, hvad der skal til for at lykkes.”


KEN VILLUM KLAUSEN
Founder & CEO
Lunar Way A/S

“SORTH & CO har igennem mange år været vores samarbejdspartner, når vi skal besætte bestyrelsesposter, CXO-stillinger og andre forretningskritiske stillinger. Vi har over årene evnet at tiltrække top-kandidater på tværs af Software, Digital Marketing, Product Management, Business Development og Banking. En del af denne succes skyldes vores frugtbare samarbejde med SORTH & CO.”


JENS SØRENSEN
Partner & Factory Manager
Summerbird Organic

“Vi oplever SORTH & CO som en professionel samarbejdspartner der sætter sig ind i vores forretning, strategi og kultur.”


MADS MØLLER
Managing Director
Sirona Dental A/S

“Vi har benyttet SORTH & CO i forbindelse med rekruttering af flere nøglepositioner og oplever dem som en seriøs og troværdig samarbejdspartner, der er lykkedes med at besætte flere svære stillinger.”


PETER SØNDERLYNG
Founder & CEO
Nordic Advisor / Nordic RPA

“Igennem årene har jeg benyttet SORTH & CO til besættelse af forretningskritiske specialister og ledere og oplever dem som en fleksibel, tillidsfuld og seriøs samarbejdspartner. De har stor forretningsforståelse og formår at sætte sig i vores sted og jeg betragter dem i udpræget grad som en ”Trusted advisor”.


SEBASTIAN VESTERGAARD
CEO 
Joe & the Juice

“I forbindelse med kraftig vækst har vi brugt SORTH & CO til at hjælpe os med at besætte specialist- og lederstillinger til hovedkontoret i Kbh. Samarbejdet har været tilfredsstillende og kendetegnet af forståelse for vores forretning og behov samt en struktureret og informativ proces.”


JØRGEN CHRISTIAN JUUL
Founder & CEO 
Cardlay

“Jeg oplever SORTH & CO som en troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner der altid har kundens behov i fokus og evner at levere fleksible løsninger tilpasset den situation virksomheden står i.”


ROBERT ANDERSSON
Managing Director, Scandinavia
Camozzi Automation

“Tilbage i 2014 besluttede vi i Camozzi at styrke vores salgsorganisation i Danmark. Efter anbefaling valgte vi SORTH&CO til at støtte og supportere os som vores search og rekrutteringspartner. SORTH&CO har siden været vores danske samarbejdspartner og spillet en betydelig rolle i vores rekrutteringsprocesser og udvikling af den danske organisation. Jeg har oplevet professionalisme, troværdighed og god rådgivning – samt ikke mindst ærlig sparring omkring kandidater, både når processen har været svær og når kandidaternes kompetencer skal vurderes. Jeg anbefaler SORTH&CO og ser frem imod et fortsat stærkt samarbejde.”


PETER RASK GREGERSEN
CEO 
Danhydra A/S

”Vi har brugt SORTH & CO i forbindelse med ansættelse af flere forskellige typer stillinger her hos Danhydra. Samarbejdet har på alle måder været tilfredsstillende og været præget af professionalisme, forståelse for vores forretning, branche og kultur, tæt dialog og en informativ og struktureret proces.” 


MIKKEL EGELUND JENSEN
CEO 
DermaPharm A/S

”Jeg har de seneste år som Adm. Dir. hos DermaPharm haft et tæt samarbejde med SORTH & CO, der gennem en stærk forståelse for vores virksomhed og vores hverdag, har været med til at udfordre forretningen og med til at finde kandidater, der personligheds- og kompetencemæssigt har været med til at understøtte vores strategi.”


FREDERIK ULF
HR Business Partner
Cembritt A/S

”Vi har ved flere rekrutteringsopgaver anvendt SORTH & CO som vores foretrukne samarbejdspartner i forbindelse med at finde nye kompetente medarbejdere til Cembrit Holding. Vi er glade for samarbejdet, der er kendetegnet af professionalisme, forståelse for vores forretning, branche og kultur, tæt dialog og en informativ og struktureret proces samtidig med at kandidaterne oplever en god proces, hvor de bliver mødt i øjenhøjde.”


CHRISTINA DYRVIG
Senior HR Manager
Monjasa A/S

”Vi har brugt SORTH & CO og deres internationale samarbejdspartnere til at hjælpe os med at finde profiler til vores globale hubs. Samarbejdet har været meget tilfredsstillende og kendetegnet af forståelse for vores forretning og behov samt en struktureret og informativ proces.

Derudover oplever vi, at konsulenterne fra Sorth tør udfordre os og er ærlige. Det sætter vi stor pris på.”


CHRISTINA JACOBSEN
Senior HR Manager
K2 Management A/S

“SORTH & CO har hjulpet os i forbindelse med ansættelse af en Senior Specialist profil. Samarbejdet har på alle måder været tilfredsstillende og præget af professionalisme, stor forståelse for vores forretning, branche og kultur, tæt dialog og en informativ og struktureret proces.” 


MORTEN JAKOBI
Executive VP, People & Culture
/ Bestyrelsesmedlem I Dansk HR
Dustin A/S

”Vi har hos Dustin haft stor glæde af samarbejdet med SORTH & CO, der igennem årerne har hjulpet os med at ansætte kompetente medarbejdere til flere forskellige stillinger og niveauer. Vi oplever SORTH & CO som en samarbejdspartner, der forstår vores forretning og vores branche og giver os det modspil, der skal til for at profilen matcher vores strategi. Processen med SORTH & CO er præget af professionalisme, sparring og løbende rapportering.”.


LENA BROHOLM
Tidl. CHRO 
NorSea Group Denmark

”Jeg samarbejdede med SORTH & CO i min tid som CHRO hos NorSea Denmark, hvor jeg brugte SORTH & CO til at løse flere stillinger på manager/direktørniveau, hver gang med en professionel tilgang til opgaven, en god sparring og forretningsmæssig forståelse. NorSea Denmark gennemgik en markant forandringsproces, som ofte krævede fleksibilitet og tålmodighed, hvilket SORTH & CO håndterede eminent. Jeg kan varmt anbefale SORTH & CO som samarbejdspartner.”


DORTE DYG
Tidl. HR Manager
Andritz Feed & Biofuel

”Jeg igennem en årrække samarbejdet med konsulenterne hos SORTH & CO, som har hjulpet mig med at løse mange forskellige rekrutteringsbehov fra specialist til senior manager niveau. Samarbejdet har været kendetegnet med en stor forretningsmæssig forståelse, god konstruktiv dialog og sparring samt en professionel tilgang til opgaven, hvorfor jeg til enhver tid vil anbefale SORTH & CO til andre, der måtte være på udkig efter en rekrutteringspartner.”


MR. MENG
Director of European Innovation Center
Shanghai Electric Wind Power Group

 “When Shanghai Electric Wind Power Group decided to establish a European Innovation Centre in Aarhus/Denmark, we were looking for a partner with extensive experience and network within the wind industry. We chose SORTH & CO because of their profound knowledge and experience from the wind industry and their ability to challenge us when needed. We are more than happy with the cooperation so far and give SORTH & CO our best recommendations.”


MORTEN SØBORG
CEO
Knauf A/S

”Vi har ved flere lejligheder anvendt SORTH & CO som samarbejdspartner i forbindelse med rekruttering af kommercielle profiler til Knauf og Knauf Danoline. Vi er glade for samarbejdet med SORTH & CO, der forstår at sætte sig ind i vores forretning og behov samtidig med at vi får det nødvendige modspil.”