Afhøring
Afklædning
Afklaring?

Interview

Samarbejde med medie- og politifolk, psykologer og journalister forfiner vores interviewkompetence.

Alle led i en rekrutteringsproces er vigtige brikker i det til tider svært definerede puslespil, som udgør en succesfuld ansættelse. I SORTH & CO mener vi dog, at netop interviewkompetencen indtager en særskilt vigtig plads i processen.

Gennem uddannelse, sparring og tusindvis af interviews, har vi udviklet og forfinet vores interviewkompetence. Her igennem har vi defineret os selv som interviewere, hvor det gode og værdiskabende interview ikke blot handler om samtale- og lyttekompetence, men i lige så høj grad om evnen til at skabe rum, definere roller samt at have forståelse og indsigt i teknik-, spørge- og virkemidler.

Vi har som konsulenter gennem årene etableret både formelle og uformelle samarbejdsrelationer med så forskellige personer som forhørsledere ved Politiet, politiske journalister, psykologer og mediefolk – alle professionelle der, ligesom os, lever og udfordres af at interviewe mennesker. Gennem sparring med disse relationer og fokus på vores mål om at være de blandt de bedste, sikrer vi en kontinuerlig udvikling af vores interviewkompetencer.